Verzending & Bezorging

Let op: vanwege de omstandigheden met COVID-19 zijn er met regelmaat bestellingen die vertraagd worden! Dit kan tot 5 werkdagen extra duren! Wij doen ons best om dit te voorkomen.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Onze partner verwerkt de bestellingen tussen maandag en vrijdag. Bestellingen worden binnen 1-3 werkdagen na het plaatsen van de bestelling verwerkt en de volgende dag na de verwerkingsdag verzonden. Let op: bestellingen worden niet in het weekend verzonden. In situaties waar veel vraag naar producten is, kan de verwerkingstijd meer dan 5 werkdagen duren. In de eerste plaats hechten wij veel waarde aan kwaliteit en service. Maar daarnaast willen we de producten van onze partner aan kunnen bieden tegen een zo laag mogelijke prijs. 

Locatie

Kosten

Levertijd

Verenigde Staten

€3.95

1-3 Werkdagen

Azië

GRATIS

1-3 Werkdagen

Europa

€4.95

5-15 Werkdagen

Zuid-Amerika

€6.95

3-5 Werkdagen

*Houdt u er rekening mee dat dit slechts geschatte levertijden zijn, daarom zijn er geen leveringsdata gegarandeerd.

 

Extra informatie

Zorg ervoor dat alle leveringsinformatie correct is. Als er onjuiste en/of ontbrekende informatie is, kan het zijn dat we contact met je moeten opnemen om de leveringsinformatie bij te werken, waardoor de levering van jouw bestelling vertraging kan oplopen. De inklaring kan ook vertraging veroorzaken.

Zodra wij de verzendmelding ontvangen, kunnen wij de leveringsinformatie niet meer wijzigen of corrigeren. Jij, de klant, zal eventuele vervangingen of terugbetalingen annuleren als er geen correcte verzendinformatie wordt verstrekt op het moment van de e-mailverzending.

Het is mogelijk dat je lokale douanekantoor aanvullende documentatie nodig heeft en dat het tijd kost om jouw pakket te verwerken, waardoor de geschatte levertijd kan worden vertraagd.

De bestelling kan bij je worden afgeleverd door het plaatselijke postkantoor of door een plaatselijke koerier. Afhankelijk van de regio worden de meeste bestellingen door jouw lokale postdienst geleverd, zodat het pakketje door je gewone post wordt ontvangen. Als je niet thuis bent op het moment van de levering, kan een notificatiekaartje worden achtergelaten door het postkantoor om je te laten weten hoe en waar jouw levering kan worden opgehaald.